Markedet er kæmpestort for BI-løsninger. Vi vil her i artiklen komme ind på de bedste BI-værktøjer til både små og mellemstore virksomheder. Snakker man forretning, kommer man nemlig ikke uden BI, og det er nemt at få øjnene op for, hvor godt det fungerer for de virksomheder, der er succesfulde. Men hvilke BI-løsninger er det så egentlig, der er de bedste? Det er de løsninger, der er tilpasset til virksomhedens behov.

Hvis man som virksomhed benytter sig af BI, så er det fordelagtigt at kigge på, hvad det er for noget software, der er på markedet. Man skal naturligvis også se mærmere på, om man har brug for hjælp udefra. Der er nemlig rig mulighed for at hente hjælp fra eksterne specialister. Man skal altid være opmærksom på, at den bedste løsning er tilpasset til virksomhedens platform.

Tag jer tid til at undersøge markedet

Det er nok ikke nogen overraskelse for nogen, at nogle af de store selskaber inden for IT-software også har udviklet BI-programmer. Der er her tale om blandt andet Microsoft og SAP, der har udviklet effektive systemer til at indsamle og anvende data, så de giver de bedst mulige forretningsmæssige fordele. IBM og Tableau er også nogle gode spillere på dette marked. Disse virksomheder har udviklet BI-systemer rettet mod både små og mellemstore virksomheder, og softwaren sikrer, at man kan få styr på sine data. Mange virksomheder har allerede erfaring med Excel og er vant til at benytte dette program, men en BI-løsning kan meget mere og er værd at investere i, når man har med mange data at gøre.

Top 5 bedste BI-løsninger

De bedste BI-løsninger til små- og mellemstore virksomheder er som følger:

1. Sisense.

2. Datapine.

3. Looker.

4. Answer Dock.

5. Zohio Analytics.

Kender man endnu ikke til systemerne, er det nemt at finde info om dem på nettet.